Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Club Hoquei Cadí completa els cursos gratuïts d'estiu

El Club Hoquei Cadí completa els cursos gratuïts d'estiu

L'equip urgellenc ensenya a practicar el patinantge i l'hoquei patins. La nova temporada en tots dos esports començarà el 3 de setembre

Club Hoquei Cadí
Club Hoquei Cadí
10/08/2007 15:46

El Club Hoquei Cadí ha organitzat novament aquest estiu l’Escola d’Estiu gratuïta de patinatge. L'objectiu és que tots els nens i nenes de la Seu tinguin l’oportunitat d’aprendre a patinar i, alhora, conèixer els esports que es poden practicar amb els patins.

L'escola ha constat de dos torns de dues setmanes cadascún, del 16 al 27 de juliol, i del 30 de juliol al 10 d'agost. Durant aquestes quatre setmanes, de dilluns a divendres a la tarda, una vuitantena de nens i nenes han assistit a aquestes classes de patinatge, principalment adreçades als nens de P3 a P5 del curs 2006-2007. El Club ha deixat en préstec per aquests dies una seixantena de patins.

L'Escola ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Les classes s'han realitzat a les pistes exterior i coberta del poliesportiu de la Seu.

Al final de cada torn s'ha realitzat una exhibició de patinatge artístic i una altra d'hoquei patins per part dels nens i nenes del Club Hoquei Cadí. Les últimes demostracions de cada esport s'han fet entre ahir dijous i avui divendres.

Per als qui hi estiguin interessats, el Club Hoquei Cadí continua la seva activitat durant el període escolar. La temporada començarà el 3 de setembre, tant en patinatge artístic com en hoquei patins. Per a més informació es pot contactar amb Joan Garreta (Telf. 690 11 80 77), enviar un mail a club@hoqueicadi.cat o bé consultar el web : www.hoqueicadi.cat

Mostrar formulari de contacte