Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Club Petanca Seu convoca assemblea general ordinària

El Club Petanca Seu convoca assemblea general ordinària

A la reunió, aquest diumenge al migdia al local de la Germandat de Sant Sebastià, es debatrà i aprovarà l'estat de comptes i el calendari de la nova temporada. L'entitat fa una crida als socis perquè hi participin

Club Petanca Seu
Club Petanca Seu
22/02/2018 11:55

El Club Petanca Seu ha convocat els seus socis a l'assemblea general ordinària d'aquest 2018. La reunió tindrà lloc aquest diumenge dia 25, a 2/4 de 12 del migdia en primera convocatòria i a les 12 en segona convocatòria, al local de la Germandat de Sant Sebastià, al carrer de Garriga i Massó.

L'ordre del dia inclou la lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de l'assemblea anterior. El segon punt serà la lectura i aprovació de l'estat de comptes; i el tercer, la presentació i aprovació del calendari de competicions i activitats d'enguany. L'assemblea es completarà amb el torn de precs i preguntes.

Des de l'entitat urgellenca s'ha fet una crida als seus membres perquè hi hagi el màxim possible d'assistència. A l'inici de la trobada, el club guardarà un minut de silenci en record dels socis difunts al llarg del darrer any: Josep Puig Augé, Patrice Lozano i Maria Rosa Bonvehí.

Mostrar formulari de contacte