Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Club Tennis Seu d'Urgell es marca l'objectiu de reprendre torneigs i competicions

El Club Tennis Seu d'Urgell es marca l'objectiu de reprendre torneigs i competicions

En el balanç del 2020 s'hi destaca el manteniment de la Lligueta Set d'Urgell i la recuperació del funcionament de l'escola de tennis. Una altra de les prioritats és augmentar el nombre de socis

Club Tennis Seu d'Urgell
Club Tennis Seu d'Urgell
21/01/2021 18:40

El Club Tennis Seu d'Urgell vol reprendre la seva activitat de torneigs i competicions "com més aviat possible". Aquest és un dels objectius prioritaris que s'ha marcat l'entitat urgellenca tot coincidint amb l'inici del 2021 i la publicació de la memòria del 2020, un any que ha estat marcat per les dificultats per funcionar amb normalitat a causa de la pandèmia de la COVID-19 i de les successives restriccions que han afectat l'esport.

Així, aquest any passat el club de tennis només ha pogut dur a terme la Lligueta Set d'Urgell, la qual, a més, ha viscut un dels anys amb menys participació, amb 27 inscrits dividits en tres grups. Tot i això, com a dada positiva, tots els inscrits van finalitzar la competició i en total es van jugar 108 partits. Els guanyadors de l'Open Alt Urgell han estat Joan Tordesillas, en categoria masculina, i Martha Lilly, en la femenina.

Aquest 2020 el Club Tennis Seu d'Urgell ha comptabilitzat un total de 26 socis, set d'ells nous, i el seu grup de WhatsApp compta amb 56 membres. Tot i això, els darrers anys s'ha constatat un descens en el nombre de socis respecte dels 43 que hi havia al 2016. Per això, l'entitat manté una quota de soci "simbòlica", que és de només 10 euros, amb l'objectiu de facilitar que més aficionats s'hi sumin i fidelitzar els associats.

Una novetat que des del club consideren rellevant és el fet que, per donar continuïtat a l'escola municipal de tennis, l'entitat n'assumeix el funcionament. Les classes van començar el 23 de novembre passat, més tard del previst inicialment a causa de les mesures contra el coronavirus. El curs 2019-2020, aquest servei va comptar amb un total de 26 inscrits. L'any que n'hi va haver més va ser el 2006, amb 91.

A banda de continuar amb la Lligueta Set d'Urgell, enguany l'associació urgellenca es proposa recuperar torneigs com el de la Festa Major (el dissabte de Festa Major) i el Màsters, tot coincidint amb la Fira de Sant Ermengol. La resta de torneigs es duran a terme en funció de la demanda d'inscrits. Són els de dobles, dobles mixtes, el nocturn i els torneigs de la Colomina, Castellbò, Oliana, Coll de Nargó i Salou.

Finalment, des del Club Tennis Seu d'Urgell han agraït el suport dels col·laboradors, com són El Castell de Ciutat, Hotel Sant Vicenç, Cadí, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, RàdioSeu, Cafè-Bar Plana, Ràfting Parc, Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Carnisseria Charlie, SmashInn, Taxi Laura Campi i Cal Majuba.

Mostrar formulari de contacte