Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Club Tennis Seu prepara la nova temporada

El Club Tennis Seu prepara la nova temporada

Un dels objectius és consolidar i augmentar el nombre de socis. Aquest 2019 s'ha celebrat el desè aniversari de la creació de la lliga Set d'Urgell
Club Tennis Seu - Temporada 2019
30/01/2020 11:52

El Club Tennis Seu d'Urgell ja prepara la nova temporada, després d'un 2019 que ha estat marcat pel 10è aniversari de la lliga amistosa Set d'Urgell, que va donar pas a la posterior creació de l'entitat l'any 2013.

El club ja ha fet pública la memòria de la temporada 2019, en la qual es destaca entre els objectius actuals el d'incrementar el nombre de socis i la seva continuïtat. Aquest any passat s'ha tancat amb prop de 30 socis i, tot i que hi ha hagut 7 noves altes, constaten que "costa fidelitzar la gent", per la qual cosa fan una crida perquè es consolidin les renovacions de carnet, tenint en compte que la quota anual és molt assequible, de només 10 €. El nombre màxim de socis que han tingut fins ara és de 43, els anys 2015 i 2016.

Pel que fa a la presència a xarxes socials, el grup es manté força actiu i el darrer any ha tingut 88 contactes per correu electrònic i més de 1.400 visualitzacions a Facebook, on tenen 125 seguidors.

En la seva onzena edició, la Lliga Set d'Urgell (creada al 2009) ha comptat amb 26 participants i un total de 43 inscripcions, amb 78 partits jugats. Els guanyadors van ser Oriol Planavila, en categoria masculina, i Martha Lilly, en la femenina. L'edició 2020 és previst que es jugui entre l'1 de març i el 30 de juny. També hi ha confirmada l'organització del Torneig de Festa Major (el 29 d'agost al matí) i el Màsters (el diumenge de Fira de Sant Ermengol). Per a la resta de torneigs, es decidirà la data en funció de la demanda: són els torneigs de Dobles, Dobles Mixtes, Nocturn, La Colomina, Oliana, Coll de Nargó, Salou i Castellbò. Aquest any passat, només se'n va fer cinc per motius personals de junta i un (el Màsters) es va anul·lar per la pluja.

Pel que fa a la tresoreria, aquest darrer any el club pràcticament ha cobert costos, amb uns ingressos d'uns 520 euros (entre quotes de socis i inscripcions a torneigs) i unes despeses de poc més de 550 €, entre material i despeses generals.

Quant a la junta, actualment està formada per Oriol Planavila (president fundador, tresorer i organitzador dels torneigs), Jordi Carrascal (gestió de Facebook), Àlex Capdevila (gestió del web), Joel Pla (relacions públiques) i Marcel Carrascal (disseny del logo). En la memòria anual, el Club Tennis Seu també ha expressat l'agraïment a tots els patrocinadors i col·laboradors, entre els quals hi ha l'Ajuntament de la Seu i RàdioSeu.

Mostrar formulari de contacte