Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El col.lectiu L'Aparador, a la Mostra Konvent Punt Zero

El col.lectiu L'Aparador, a la Mostra Konvent Punt Zero

El grup artístic urgellenc se suma a la cita anual, que se celebra en un convent abandonat de l'antiga Colònia Rosal, a Berga Hi presentaran una instal.lació sobre el ritual de la memòria
Konvent Punt Zero
10/06/2010 10:16

El col.lectiu L'Aparador de la Seu d'Urgell participarà aquest cap de setmana a la mostra d'art multidisciplinar Konvent Punt Zero. Aquesta atrevida proposta cultural se celebra cada any a l'interior d'un convent abandonat, a l'antiga colònia tèxtil de Cal Rosal, a Berga.

L'Aparador presentarà una instal.lació inspirada en el ritual de la memòria, ja que enguany els treballs presentats han de tenir com a eix comú el món dels rituals.

Konvent Punt Zero és obert a qualsevol tipus d'expressió artística: fotografia, pintura, arts escèniques, música, instal·lacions, performance, audiovisuals i literatura. Es poden presentar a la convocatòria col·lectius, com és el cas de L'Aparador, i també artistes individuals. Entre aquests hi haurà Joan Canal, escultor berguedà amb una llarga trajectòria a Andorra.

Konvent Punt Zero vol mostrar artistes que fan de l'art la seva pròpia columna vertebral i que cerquen una filosofia, renovació i experimentació constant. Seguint la línia ja establerta a l'edició del 2008, i per tal de garantir una evolució i una interessant proposta conjunta, es demana obligatòriament la presentació d'un projecte.

L'artista podrà ocupar més d'una habitació de l'antic convent, si és que el projecte ho requereix. O bé, tal i com es va realitzar l’any passat, es podrà realitzar accions als espais exteriors, obrint l’art i les manifestacions artístiques a noves possibilitats i espais.

Mostrar formulari de contacte