Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El col.legi Albert Vives 'alimenta' un Tió solidari

El col.legi Albert Vives 'alimenta' un Tió solidari

La iniciativa vol fomentar el vessant solidari del Nadal Tots els productes que portin els alumnes es destinaran al Banc d’Aliments de la Seu
11/12/2009 14:00

Aquest dimecres ha arribat al col.legi Albert Vives de la Seu d’Urgell el “Tió Solidari”, que fins al 18 de desembre “menjarà” tots els aliments que portin els alumnes del centre. Els productes que es recullin seran lliurats a l’Ajuntament perquè vagin a parar al “Banc d’aliments” de la ciutat, un servei destinat a ajudar persones que tenen dificultats econòmiques.

Des de la direcció de l’escola s’ha demanat la col•laboració dels pares i mares per tal de recollir el màxim nombre de productes alimentaris “i d’aquesta manera contribuir a millorar la situació d’algunes famílies urgellenques”. “L’objectiu final és fer possible que el major número de persones pugui passar unes festes nadalenques sense mancances”, explica el responsable del centre, Isidor Alberich.

El Tió solidari és una proposta de la direcció del col.legi Albert Vives que compta amb el suport de l’AMPA i del Claustre. “Hem d’agrair la col.laboració de tothom, perquè si no, no hauria estat possible”, comenta Alberich. El director del centre també destaca que aquesta iniciativa “servirà per unificar diferents activitats solidàries, que a vegades són disperses, i treballar la vessant solidària del Nadal, més enllà de la idea de comprar i comprar”.

La ‘cagada’ del Tió està prevista per al dia 18, i coincideix amb la celebració de les diferents activitats nadalenques del col.legi urgellenc, com ara els Festivals de Nadal o bé l’arribada dels Minairons i del Pare Noël.

  • Tió solidari - Nens
  • Tió Solidari

Mostrar formulari de contacte