Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Col.legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia organitza unes jornades sobre professorat

El Col.legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia organitza unes jornades sobre professorat

L'acte inaugural, a càrrec de Ferran Soriano, president de Spanair, serà dijous, 20 octubre, a la sala Sant Domènec Les activitats formatives es duran a terme entre la Seu i Andorra
Jornades Professorat - Filosofia
18/10/2011 14:32

Un professorat de qualitat, factor clau per a l'educació és el títol de les I Jornades sobre professorat a la Seu d’Urgell i Andorra, organitzades pel Col•legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

En aquestes Jornades, que tindran lloc entre el 20 i el 22 d’octubre, es debatrà què cal fer per aconseguir un professorat de qualitat. Està prevista l'assistència de ponents com Ferran Soriano, Joan Manuel del Pozo, Alejandro Tiana, Claudi Alsina, Mercè Izquierdo, Gregorio Luri i Josep M. Díaz-Torrent, entre d’altres.

La conferència inaugural està prevista per aquest dijous, 20 d’octubre, a les set del vespre, a la sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell, i anirà a càrrec de Ferran Soriano, president de Spanair. L'acte serà presidit per Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra; Roser Suñé, ministra d’Educació i Joventut del Govern d’Andorra; Irene Rigau, consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell; Josefina Cambra, degana del Col•legi, i Joan Cavallé, director general de la Caixa d’Enginyers.

Les jornades són patrocinades per la Caixa d’Enginyers, i compten amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Educació del Govern d’Andorra, el Bisbat d’Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Es pot consultar el programa i obtenir més informació clicant aquí.

Mostrar formulari de contacte