Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza una activitat ludicoesportiva a la Seu d'Urgell

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza una activitat ludicoesportiva a la Seu d'Urgell

Aquest diumenge vinent, dia 17, s'oferirà una gimcana per a tota la família al Parc Olímpic del Segre, per commemorar el Dia Mundial de la professió. Hi haurà obsequis per a tots els participants i se sortejarà tres vals de fisioteràpia
Secció Territorial de l'Alt Pirineu i Aran del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
08/10/2021 18:45

La Secció Territorial de l'Alt Pirineu i Aran del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya commemorarà el Dia Internacional de la Fisioteràpia amb un conjunt d'activitats a la Seu d'Urgell, adreçades especialment al públic familiar. La celebració es durà a terme diumenge vinent, 17 d'octubre, al Parc Olímpic del Segre.

L'entitat prepara l'organització d'una activitat lúdicoesportiva que consistirà en una gimcana en la qual "hi tenen cabuda tots els components d’una família, des del  més gran al més petit, perquè puguin participar en equip en les diferents proves". Tot seguit s'oferirà als participants un taller d'estiraments, on es donarà a conèixer els pros i contres d'aquest exercici. Per això, els experts ensenyaran com cal fer els estiraments de forma correcta i beneficiosa per a tothom. 

Al llarg de la jornada hi haurà obsequis per a tothom. A més a més, tots els inscrits entraran en el sorteig de 3 vals de fisioteràpia, perquè puguin gaudir d’una valoració o tractament per part d’un fisioterapeuta professional. L'objectiu de la proposta és "fer exercici compartint i gaudint".

El dia 8 de setembre de 1951 es va crear  World Confederation for Physical Therapy, que actualment és l’única institució de fisioteràpia amb reconeixement oficial mundial i que vetlla perquè aquesta  professió sigui reconeguda arreu del món pel paper que desenvolupa en la millora de la salut i el benestar.

Cada any, per commemorar la creació d'aquesta institució, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya promou una sèrie d’activitats arreu del país amb l’objectiu de divulgar i promocionar la fisioteràpia. Així, el mateix cap de setmana hi haurà d'altres activitats semblants a la resta del territori català.