Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El comerç de la Seu organitza la seva segona 'Shopping Night'

El comerç de la Seu organitza la seva segona 'Shopping Night'

Una vuitantena d'establiments de l'entorn del carrer Major se sumen a la nova nit de compres, aquest divendres dia 29 Les botigues romandran obertes fins a la mitjanit i hi haurà diverses activitats al carrer

Shopping Night Maig 2015 - Cartell
Shopping Night Maig 2015 - Cartell
27/05/2015 12:53

Una vuitantena de comerços de la Seu d'Urgell obriran fins a les 12 de la nit aquest divendres, 29 de maig, amb motiu de la segona Shopping Night que s'organitza a la ciutat. La nit de compres donarà continuïtat a la primera experiència que es va dur a terme el 6 de desembre passat.

Després de l'èxit d'ara fa sis mesos, els promotors s'han animat a dur a terme una nova vetllada comercial. Tatiana Gallardo, una de les impulsores, espera que aquesta vegada, amb el bon temps, encara hi hagi més participació.

De fet, en aquesta ocasió s'han inscrit nous comerços i es comptarà amb la complicitat de bona part de les botigues i establiments del carrer Major, a més a més de carrers propers com ara Jueus, Fra Andreu Capell, Lluís de Sabater, Canonges, Sant Josep de Calassanç, Regència d'Urgell i avinguda Pau Claris.

La Shopping Night inclourà diverses activitats d'animació. A 2/4 de 9 del vespre, es farà una masterclass de zumba davant del Centre Cívic, a càrrec del CE Esquitx. Alhora, hi haurà una desfilada amb Candy Man, de Goig Dansa, al voltant del carrer Major. A 2/4 de 10 de la nit, Lourdes i les seves Noies oferiran Aerodance a la plaça Patalín.

De 2/4 de de 10 a les 11 de la nit, també hi haurà una exhibició de zumba la carrer Regència d'Urgell. A les 10 de la nit, al centre, començarà un muntatge musical inspirat en 'Sister Act'. Finalment, el grup urgellenc Salit's oferirà un concert a 2/4 d'11 a la plaça Patalín, amb la col·laboració de La Sonsònia.

Suport institucional

La Shopping Night té el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consorci Alt Urgell XXI, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu.

Mostrar formulari de contacte