Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El comerç de Puigcerdà s'uneix amb l'Ajuntament i la Cambra per reactivar el sector

El comerç de Puigcerdà s'uneix amb l'Ajuntament i la Cambra per reactivar el sector

30/07/2009 19:29

Aquest dijous s'ha signat a Puigcerdà del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Puigcerdà, la Cambra de Comerç de Girona i l'Associació de Comerciants de Puigcerdà, per a definir una estratègia de futur comercial de la Cerdanya.

Els objectius d'aquest estudi seran reactivar el sector, afectat per la crisi dels darrers mesos, i afavorir la dinamització del comerç integrat en el teixit urbà per tal de millorar la seva competitivitat i el nivell d'oferta. Es vol definir mesures concretes en els camps de senyalització, de la comoditat per als clients i d'oferir més qualitat i quantitat, juntament amb la promoció i comunicació conjunta. Un altre eix serà la unificació de la imatge dels comerços ceretans.

L'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, ha explicat que el conveni queda obert perquè esperen la col·laboració també de la Generalitat de Catalunya i del Consell Comarcal, ja que beneficiarà el conjunt de la comarca.

El cost total de l'estudi ascendeix a 16.800 euros, dels quals 8.400 els assumeix l'Associació de Comerciants de Puigcerdà, que ha estat l'impulsor de la unió. El seu president, David Ginesta, també vol que es faci extensiva a tota la comarca i beneficiï els comerços no associats.

Altres estratègies que els darrers dies ha endegat l'Associació de Comerciants de Puigcerdà són l'adquisició de 8.000 hores d'aparcament gratuït en zona blava, perquè els comerciants les puguin regalar als clients, i la creació d'un nou logotip.

Mostrar formulari de contacte