Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El comerç urgellenc ofereix la segona edició de 'La Seu es vesteix de blanc'

El comerç urgellenc ofereix la segona edició de 'La Seu es vesteix de blanc'

El 31 de juliol, al llarg de la tarda i el vespre, el carrer Major s'omplirà de parades de botigues locals, zones 'lounge' i activitats d'animació. Enguany la proposta està inspirada en l'extrem orient

'La Seu es vesteix de blanc'
'La Seu es vesteix de blanc'
20/07/2021 17:50

La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU) organitza pel proper dissabte 31 de juliol la segona edició de ‘La Seu es vesteix de blanc’, amb l'objectiu de promoure el comerç de la ciutat.

Al llarg de la tarda i el vespre (17.00-23.00 h), el carrer Major es convertirà en un espai ple de parades on nombroses botigues locals oferiran els seus productes i on es podrà gaudir de zones lounge i d’activitats d’animació. Aquest any, la temàtica d’aquesta celebració estarà inspirada en l’extrem orient, i especialment en el Japó, amb el lema 'Sakura Edition'. Per això, durant aquesta jornada, el cèntric vial estarà ambientat amb decoració relativa a temàtiques orientals.

Atès l’èxit de la primera edició, l’espai que acollirà aquesta fira ha sigut ampliat per tal de poder albergar més assistents, sempre complint amb la normativa de seguretat establerta per les autoritats sanitàries.

Mostrar formulari de contacte