Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El concert de Gemma Genazzano i Joe Scott i el teatre infantil, propostes culturals a la Seu

El concert de Gemma Genazzano i Joe Scott i el teatre infantil, propostes culturals a la Seu

La Cremallera Teatre ofereix l'espectacle 'La maleta màgica', aquest dissabte a les 6 de la tarda al Guiu Més tard, a les 10 de la nit, la Sala de Sant Domènec acollirà la proposta musical de soul, jazz i percussió

Gemma Genazzano i Joe Scott
Gemma Genazzano i Joe Scott
13/03/2015 16:20

La companyia La Cremallera Teatre presentarà aquest dissabte 14 de març, a les sis de la tarda al Teatre Guiu de la Seu d'Urgell, l'espectacle familiar 'La maleta màgica'. El preu de l'entrada és de 3 euros pels infants i 4 pels adults.

Aquest nou espectacle s'emmarca en el Cicle d'Arts Escèniques 'A prop' que es va iniciar el passat 17 de gener. El cicle inclou un total de quatre espectacles que van des dels pallassos, el circ, la màgia i el circ fusió. Les sessions tenen lloc entre els mesos de gener i abril, i van a càrrec de quatre grups de teatre de la demarcació de Lleida.

Genazzano & Scott

L'altra proposta cultural d'aquest dissabte és el concert que oferiran la cantat Gemma Genazzano i el pianista Joe Scott, a les 10 de la nit a la sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell. Genazzano i Scott tornen a la Seu per oferir el seu repertori de qualitat amb música soul, jazz i de percussió.

El preu de les entrades per al concert és de 6 euros en compra anticipada, i de 8 euros a taquilla. Genazzano i Scott estan impartit des durant tres dies una master class a l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell.
 

Mostrar formulari de contacte