Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El concurs de Disseny i Reciclatge s'obre a la votació popular

El concurs de Disseny i Reciclatge s'obre a la votació popular

L'organització, satisfeta per la participació i la qualitat dels treballs presentats Els premis, promoguts per l'empresa urgellenca Formes, es faran públics el 16 de gener, en l'obertura d'una exposició al Centre Cívic

Concurs de Disseny i Reciclatge Formes
Concurs de Disseny i Reciclatge Formes
07/01/2010 12:32

L'organització del primer Concurs de disseny a partir del reciclatge, promogut per l'empresa urgellenca Formes, ha obert a la votació popular la decisió final sobre el treball premiat. El 18 de desembre passat es va tancar el termini d'inscripcions.

L’organització ha valorat "molt favorablement" l’acceptació que hi ha hagut part de la gent "i en especial la inicitiva dels joves de la zona". Des del certamen subratllen "la quantitat d’obres rebudes i la qualitat de les mateixes”.

Des del web del concurs (www.formes.biz), fins el proper 15 de gener el públic podrà veure totes les obres presentades i votar el projecte que més agradi. El més votat serà comptabilitzat com el vot d’un membre del jurat.

El 16 de gener, després d'una reunió, es lliurarà els premis a les 7 de la tarda al Centre Cívic de la Seu d’Urgell. L’entrada està oberta a tothom i en especial als aficionats al disseny. El guanyador rebrà un viatge de cap de setmana per a dues persones a Berlín, gentilesa de Viatges Ildrida. També s’entregaran 2 accèssits premiats amb uns lots culturals.

L'exposició es podrà veure a la Seu del 16 de gener al 2 de febrer, i a Puigcerdà del 2 al 16 de febrer. el jurat està format per Albert Batalla, alcalde de la Seu; Joan Planella, alcalde de Puigcerdà; Josepa Travé, directora de l’Escola Municipal d’Arts de la Seu; Ricard Lobo, delegat al Pirineu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; Flavio, dissenyador de moda i pintor; Jorge Diez, responsable de disseny de Seat; i Gemma Coll i Mònica Almerich, dissenyadores gràfiques de Formes.

Mostrar formulari de contacte