Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Concurs de Nadales de l'Alt Urgell rep més 2.000 treballs

El Concurs de Nadales de l'Alt Urgell rep més 2.000 treballs

Els guanyadors absoluts són el Jaume Estany, del col.legi Sant Jordi d'Oliana, i la Mariona Mateu Bonet, del col.legi Albert Vives El cantautor Quim Sabaté ha musicat la nadala 'El nen Jesús dorm', de l'Ester Puig Molina, del col.legi La Salle
16/12/2009 12:14

El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell ha complert enguany 20 anys amb un nou rècord de treballs participants, un total de 2.084, dels quals 1.587 corresponen a la modalitat de dibuix i 497 a la de poesia. Hi han participat 13 de les 14 escoles d’educació infantil i primària de la comarca.

El lliurament de premis va tenir lloc ahir a la tarda a la sala d’actes del Consell Comarcal, institució organitzadora del certamen. Es van atorgar un total de 44 premis, consistent cadascun d’ells en un lot de llibres, a raó de tres premis per cada modalitat i curs. D’aquests guardonats, dos van ser escollits com a guanyadors absoluts. Es tracta de Jaume Estany Fernández, de 3r de primària del col•legi Sant Jordi d’Oliana, autor del millor dibuix, i Mariona Mateu Bonet, de 6è de primària del col•legi Albert Vives de la Seu d’Urgell, autora de la millor poesia. Tots dos treballs il•lustren la nadala oficial d’enguany del Consell Comarcal.

L’acte de lliurament dels premis va ser presidit per Jesús Fierro, president del Consell Comarcal, a qui van acompanyar els directors i caps d’estudis de diverses de les escoles participants. L’acte el va cloure el cantautor Quim Sabaté, que va cantar una de les nadales premiades, concretament la titulada “El nen Jesús dorm”, d’Ester Puig Molina, del col•legi La Salle.

Els treballs premiats i tots els dibuixos presentats a concurs s’exposen al vestíbul del Consell Comarcal fins al pròxim dia 9 de gener.

Pots consultar els guanyadors del Concurs de Nadales en la categoria de dibuix i de nadales en els documents adjunts.

  • Concurs Nadales - Dibuix guanyador
  • Concurs Nadales 2012 - Cartell
  • Lliurament premis Concurs Nadales 2009

Mostrar formulari de contacte