Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Concurs d'Emprenedoria de l'Alt Urgell guardona tres projectes

El Concurs d'Emprenedoria de l'Alt Urgell guardona tres projectes

Es tracta d'una iniciativa adreçada a promoure i incentivar l’execució d’idees emprenedores Al certamen s'hi han presentat un total de vuit idees de negoci
Concurs Emprenedoria 2014 - Guanyadors
02/12/2014 19:26

La primera edició del Concurs d’Emprenedoria de l’Alt Urgell ja té els seus guanyadors. L’acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), a la Seu d’Urgell, amb l’assistència del president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, i l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla.

Al concurs es van presentar vuit projectes, sis dels quals van passar a la final i, d’aquests, tres han obtingut guardó. Tot i que inicialment només es preveia un primer i un segon premi, el jurat ha distingit un tercer projecte amb l’atorgament d’un accèssit.

El primer premi, consistent en un any de lloguer gratuït d’un espai del Viver d’Empreses i un lot d’articles tecnològics valorat en 1.000 euros, ha estat per al projecte 'Aula 2.0 Ado Medina', presentat per Maria Adoració Medina Albós. El segon premi l’ha obtingut el projecte 'Terrelló: muntanya, dinamització i turisme', de Carlos Guàrdia Carbonell, que disposarà durant sis mesos d’un espai del Viver d’Empreses i rebrà un lot d’articles tecnològics valorat en 500 euros. L’accèssit, amb un lloguer d’espai per sis mesos, ha recaigut en el projecte 'Integral Bites', de Federico Sauret Encabo.

El jurat ha valorat l’alt nivel dels projectes presentats i les institucions promotores han agraït als autors dels projectes la seva participació en aquesta primera edició del Concurs d’Emprenedoria, que obre noves oportunitats als universitaris locals perquè puguin desenvolupar la seva activitat profesional al territori.

El concurs està cofinançat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el CEEI Lleida i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya en el marc del programa de cooperació Leader Emprèn Rural cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural) i compta amb la col•laboració i participació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte