Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Conselh d'Aran instal·la casetes per controlar l'accés dels visitants a espais naturals

El Conselh d'Aran instal·la casetes per controlar l'accés dels visitants a espais naturals

Quan els aparcaments estiguin plens s'abaixarà una barrera per evitar que hi puguin accedir més vehicles. Els tècnics també oferiran informació turística

Una de les noves casetes per controlar l'accés a espais naturals de l'Aran (CGA)
Una de les noves casetes per controlar l'accés a espais naturals de l'Aran (CGA)
29/07/2021 19:55

El Conselh Generau d'Aran ha instal·lat set casetes turístiques d'informació i control d'accés a espais naturals de la vall, que ja funcionen des d'aquest dijous. S'hi ubica el personal d'estiu contractat que s'encarrega de facilitar informació turística, controlar l'aforament dels aparcaments i supervisar les reserves dels principals atractius turístics l'Aran. Al costat de cadascuna de les casetes hi ha una barrera que el personal abaixarà quan els respectius aparcaments estiguin plens per tal que no hi puguin accedir més vehicles i evitar col·lapses. En aquest sentit, s'informarà els visitants de l'afluència en els altres accessos gràcies al web Aparcaran'.

El personal oferirà informació turística als visitants i també controlarà les reserves, ja que aquells que hagin reservat amb antelació al web 'Aparcaran' tindran prioritat de pas. Malgrat que les barreres estiguin abaixades perquè l'aparcament està ple, podran accedir-hi igualment aquelles persones que tinguin posat l'adhesiu 'Veïcul autorizat' que poden sol·licitar als respectius ajuntaments totes aquelles persones que hagin pagat l'impost de circulació a l'Aran.

Aquest personal d'estiu recull dades dels visitants que arriben als accessos, i que se sumaran a les dades obtingudes mitjançant el web 'Aparquessin'. Les dades obtingudes amb les dues webs permetrà conèixer dades referents a la mobilitat a l'Aran durant la temporada d'estiu.

Mostrar formulari de contacte