Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Conselh Generau d'Aran reformarà el Refugi dera Honeria

El Conselh Generau d'Aran reformarà el Refugi dera Honeria

El projecte té un pressupost de 337.000 euros, dels quals 200.000 provenen de la recaptació de la Generalitat per la taxa turística. S'hi millorarà l'aïllament tèrmic, les façanes i les cobertes
Refugi dera Honeria (Conselh Generau d'Aran)
02/11/2018 17:55

El Conselh Generau d'Aran reformarà el refugi dera Honeria, a Canejan, dins del projecte de valorització turística dels refugis i dels camins històrics de la Val de Toran.

El govern aranès invertirà 377.000 euros en aquest projecte, dels quals 200.000 provenen de l'import recaptat per la Generalitat a través de la taxa turística. Aquestes obres milloraran l'aïllament tèrmic de façanes i cobertes i incorporaran sistemes de captació d'energia solar que el convertiran en un edifici més sostenible. Els treballs de reforma del refugi, informa l'ACN, permetran també racionalitzar l'ús i distribució del refugi, millorar les condicions d'accessibilitat i ampliar aquells espais necessitats de major superfície.

El Conselh Generau també farà d'altres actuacions com ara la millora dels accessos al Tuc del Montlude, per convertir-lo en un referent d'alta muntanya, i recuperarà el camí de Canejan.

Mostrar formulari de contacte