Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal acull la presentació del projecte Gustum

El Consell Comarcal acull la presentació del projecte Gustum

La iniciativa del Consorci Alt Urgell-Cerdanya vol fomentar el consum dels productes locals de qualitat L'acció ha estat l'única de Catalunya escollida enguany pel Ministeri de Medi Ambient
Consorci Leader Alt Urgell-Cerdanya
10/10/2011 18:24

Aquest dimarts a les 8 del vespre, la seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell acollirà la presentació del projecte Gustum de productes locals de qualitat. Es tracta d’una iniciativa del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya encaminada a potenciar el consum intern dels productes alimentaris locals de qualitat.

El projecte s’emmarca en una cooperació interterritorial en la qual també hi participen grups Leader de les Illes Balears i Euskadi. Gustum va ser l’únic projecte de Catalunya aprovat l’agost passat pel Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí.

Els responsables del Consorci tenen molt clar que en aquest cas “cal treballar primer amb els agents del territori -productors, elaboradors, restauradors, comerciants, entitats i administracions públiques- per fer possible que després es puguin potenciar els nostres productes a d’altres territoris”. És per aquest motiu que se’ls ha convidat a tots a aquest acte presentació, on tindran l’oportunitat d’exposar la seva opinió sobre el projecte.

Mostrar formulari de contacte