Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l’Alt Urgell edita nous pòsters d’indrets del territori

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell edita nous pòsters d’indrets del territori

S'ha triat sis models, amb un tiratge de 1.000 exemplars de cadascun. Es distribuiran a les oficines de turisme i en esdeveniments firals de la comarca
Nous pòsters de promoció turística
12/02/2021 10:35

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell acaba de fer una nova edició de pòsters de diversos indrets del territori. La iniciativa va sorgir a proposta de la Xarxa d’Oficines de Turisme de l’Alt Urgell i ve a donar resposta a les demandes dels usuaris de les oficines i dels visitants de les fires que se celebren a la comarca. Aquesta és la tercera col·lecció de pòsters que edita el Consell Comarcal.

En total s’han editat sis models de pòsters, amb un tiratge de 1.000 exemplars de cadascun d’ells. Cada pòster reprodueix la imatge panoràmica d’una població de la comarca: la Seu d’Urgell, Oliana, Organyà, Coll de Nargó i Tuixent, més una altra de la serralada del Cadí amb Aristot en primer pla i Toloriu en segon terme. El criteri de selecció obeeix al de poblacions amb oficina de turisme i que, alhora, tenen una fira en el seu calendari, amb l’excepció del pòster del Cadí, ja que es considera una de les imatges més emblemàtiques de l’Alt Urgell. Una de les particularitats és que, per primera vegada, s’ha editat un pòster de la Seu de nit.

Les imatges reproduïdes als pòsters són obra dels fotògrafs Gemma Pla pel que fa a les instantànies de la Seu d’Urgell, Tuixent i el Cadí; Antoni Regada, que ha realitzat la foto d’Oliana; Víctor Merencio, autor de la imatge aèria d’Organyà amb un parapent en primer terme; i Horaci Capel, que ha fotografiat Coll de Nargó. El disseny dels pòsters ha anat a càrrec de l’estudi Formes Design de la Seu d’Urgell.

La distribució dels pòsters es farà pròximament des de les oficines de turisme i en els esdeveniments firals de la comarca. L’edició d’aquest material divulgatiu ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a través de la marca Ara Lleida i de la Secretaria General de Turisme de la Generalitat per mitjà de la marca Pirineus.

 

Mostrar formulari de contacte