Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l’Alt Urgell obre una consulta prèvia a l’elaboració de l’ordenança de menjadors escolars

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell obre una consulta prèvia a l’elaboració de l’ordenança de menjadors escolars

La participació ciutadana es podrà fer a través d'una instància, que s'haurà de presentar de forma telemàtica o en paper
Menjador de l'Escola Pau Claris (Foto: CCAU)
14/06/2021 18:41

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell del passat 10 de juny va aprovar la participació ciutadana prèvia a l’ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública de caràcter no tributari pel servei de menjadors escolars, que gestiona l’empresa IAUSA. El termini per prendre-hi part finalitzarà el 9 de juliol.

La documentació necessària es pot consultar a la web de l'ens (http://www.alturgell.cat). Per participar-hi, cal emplenar una instància, que s'ha de presentar de forma telemàtica a través de la seu electrònica o en format paper al registre d’entrada.

L'elaboració de les ordenances obliga a fer la consulta pública per copsar l'opinió dels ciutadans de les organitzacions més representatives que se'n poden veure afectades. Així ho estableix l’article 133 de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Mostrar formulari de contacte