Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l'Alt Urgell aprova la contractació d'un crèdit

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell aprova la contractació d'un crèdit

La pòlissa, per valor d'1,7 milions d'euros i amb una durada d'un any, ha de permetre afrontar sense tensions de tresoreria actuacions com ara els projectes FEDER. La decisió s'ha pres per unanimitat
Ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell (Arxiu)
09/10/2019 11:35

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha aprovat aquest dimarts per unanimitat una operació de tresoreria a curt termini, consistent en la subscripció d'un crèdit per valor d'1.700.000 euros. La mesura es va aprovar mitjançant un ple extraordinari, breu i amb un únic punt a l'ordre del dia, i hi van votar a favor tant els grups de govern (JxCat i ERC) com Compromís.

El president del Consell Comarcal, Miquel Sala, va explicar que la pòlissa té com a objectiu evitar les "tensions de tresoreria" en la gestió quotidiana de l'ens, tenint en compte que treballen en bona part mitjançant convenis amb administracions superiors i "fins que no et paguen, no pots disposar dels diners". El crèdit té una durada d'un any.

Pel grup de Compromís X Pirineu, Jordi Vila va expressar el suport a la mesura pel fet que consideren que "ningú no s'ha de veure afectat per les tensions de tresoreria que puguin ser degudes al particular finançament del Consell Comarcal", motiu pel qual veuen adient la contractació de la pòlissa.

Des del Consell han detallat que, per exemple, l'any passat ja es va acordar un crèdit semblant, en aquell cas per un valor 1,4 milions d'euros. Aquesta vegada s'ha fet per 1,7 milions amb l'objectiu de disposar de més marge d'actuació, tenint en compte que actualment l'ens treballa amb projectes del pla comunitari FEDER.

Mostrar formulari de contacte