Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l'Alt Urgell es constitueix aquest dissabte

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell es constitueix aquest dissabte

Estarà format per 10 consellers de CiU, 6 del PSC, 2 d’ERC i 1 del PP Només 5 dels 19 consellers del mandat 2007-2011 repetiran en el càrrec

Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
06/07/2011 13:40

Aquest dissabte, dia 9, a les 11 del matí, es constituirà el nou Consell Comarcal de l’Alt Urgell, sorgit de les eleccions municipals del passat 22 de maig. De resultes d’aquells comicis i en base a uns barems ponderats de nombre de vots i nombre de regidors, tal com estableix la Llei de l’organització comarcal de Catalunya, Convergència i Unió va obtenir 10 consellers; el PSC-Progrés Municipal, 6; Esquerra Republicana de Catalunya, 2; i el Partit Popular, 1.

El plenari del Consell Comarcal experimentarà una notable renovació, ja que només 5 dels 19 consellers del mandat 2007-2011 repetiran en el càrrec. Quant a municipis, hi seran representats 15 dels 19 ajuntaments de la comarca. Dels 19 consellers entrants, 4 són alcaldes i els altres 15 són regidors al seu municipi.

Per part de Convergència i Unió seran consellers comarcals Jesús Fierro (la Seu d’Urgell), Josep Camps (la Vansa i Fórnols), Ricard Pérez (Oliana), Pere Navinés (Estamariu), Rosa Andorrà (el Pont de Bar), Dolors Espluga (Peramola), Maria Carme Ribó (Alàs i Cerc), Pere Artigues (les Valls de Valira), Eduard Vives (Organyà) i Jesús Doria (Ribera d’Urgellet).

Els consellers comarcals del PSC-Progrés Municipal seran Antoni Fiol (Organyà), Josep Miquel Alfonso (Alàs i Cerc), Montserrat Ramoneda (Coll de Nargó), Dolors Vidal (les Valls d’Aguilar), Arcadi Payerols (Oliana) i Concepció Rabassa (La Seu d’Urgell). ERC tindrà de consellers Antoni Casanovas (Arsèguel) i Jordi Sala (Fígols i Alinyà). El conseller del PP serà Joaquim Pascuet (Bassella).

Mostrar formulari de contacte