Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l'Alt Urgell oferirà un centre de dades de la jornada electoral

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell oferirà un centre de dades de la jornada electoral

Nota de premsa del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Logo Eleccions a RàdioSeu
24/05/2007 11:45

A la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell es crearà diumenge al vespre un centre de dades de les eleccions municipals a la comarca. Tan bon punt els ajuntaments transmetin els resultats de l’escrutini, tècnics del Consell Comarcal en faran el tractament informàtic corresponent i tot seguit apareixeran en una pantalla gegant que estarà instal•lada al vestíbul de la seu de la institució.

Les mateixes dades es podran consultar en paper, municipi per municipi, en un plafó que estarà situat al porxo d’entrada del Consell Comarcal. Un cop s’hagi comptabilitzat l’escrutini de l’últim ajuntament, de forma automàtica es coneixerà també la composició del futur Consell Comarcal, d’acord amb el que estableix la llei 8/2003.

El centre de dades estarà obert al públic des de les vuit del vespre, moment de tancament dels col•legis electorals, fins que s’hagi escrutat la totalitat dels municipis i es conegui també la composició del Consell Comarcal. Per l’experiència de convocatòries electorals anteriors, cap a dos quarts de nou del vespre es començaran a conèixer els resultats dels municipis amb menys població.

En el centre de dades electorals del Consell Comarcal s’habilitarà també una sala de premsa per tal que els professionals dels mitjans de comunicació puguin tenir accés directe als resultats dels comicis i desenvolupar amb comoditat la seva tasca periodística.

Mostrar formulari de contacte