Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l'Alt Urgell passa de quatre a tres vicepresidències

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell passa de quatre a tres vicepresidències

Jesús Fierro augmentarà la dedicació a l'ens comarcal, que coordina amb la de tinent d'alcalde de la Seu Sara Camps és nomenada gerent en substitució de Pere Porta, que esdevindrà director de l'IDAPA
Consell Comarcal Alt Urgell 2013
28/07/2011 17:38

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat aquest matí el nou organigrama corporatiu, en el qual destaquen la reducció de quatre a tres vicepresidències, la reestructuració de les àrees de gestió, la supressió dels càrrecs d’assessors i el relleu en la gerència de la institució.

Les tres àrees de gestió seran, a partir d’ara: Promoció econòmica i desenvolupament local, que serà presidida per Josep Camps, vicepresident primer del Consell i alcalde de la Vansa i Fórnols; Governació, cooperació municipal i serveis al territori, al front de la qual se situa Pere Navinés, vicepresident segon i alcalde d’Estamariu; i Atenció i serveis a les persones, que coordinarà Ricard Pérez, vicepresident tercer i tinent d’alcalde d’Oliana.

Pel que fa a la presidència, Jesús Fierro tindrà més dedicació al Consell els pròxims quatre anys, de tal manera que quedarà equilibrida al 50% amb la dedicació a l’Ajuntament de la Seu com a primer tinent d’alcalde. La seva retribució salarial quedarà repartida també a parts iguals entre totes dues institucions.

Una altra de les novetats destacades de la nova estructura organitzativa del Consell Comarcal és que no disposarà d’assessors.

Comiat de Pere Porta

El Consell Comarcal ha aprovat també el nomenament de Sara Camps Mora com a nova gerent de la institució en substitució de Pere Porta, que les pròximes setmanes assumirà la direcció de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Porta deixa el Consell Comarcal després d’haver-hi treballat els últims 21 anys, 12 dels quals com a gerent. El president, els consellers i els tècnics de la casa l’han acomiadat en un acte molt emotiu.

Mostrar formulari de contacte