Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal del Pallars Sobirà canviarà d'ubicació aquest estiu

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà canviarà d'ubicació aquest estiu

La nova seu institucional serà a l'espai on ara hi ha l'Oficina de Turisme. El local actual de l'ens passarà a acollir tots els serveis comarcals, tret dels d'àmbit social
Edifici del Consell Comarcal del Pallars Sobirà (Foto: ACN)
01/02/2018 20:15

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà preveu poder fer entre els mesos de juliol i agost el trasllat al seu nou edifici institucional, que serà l'espai on actualment hi ha l'Oficina Comarcal de Turisme, a Sort. Aquestes són les previsions amb les quals es treballa després de l'obertura de pliques i de l'adjudicació de les obres d'adequació de l'espai a la UTE formada per Cervós i Climatització Saufer S.L.

El període d'execució de les obres serà de 4 mesos i la inversió serà de 303.388 euros, segons la proposta de l'empresa. Al nou edifici es traslladaran tots els serveis de l'ens comarcal, tret dels serveis socials, que continuaran al mateix espai. De fet, segons informa l'ACN, la resta de serveis ubicats en altres espais sí que es traslladaran a l'actual edifici del Consell i d'aquesta manera quedaran tots aglutinats en un mateix edifici de serveis.

L'edifici de l'Oficina Comarcal de Turisme ja va ser construït pensant a acollir el Consell Comarcal en un futur. Des de fa uns mesos els plens del Consell ja es realitzen en aquest edifici perquè l'actual Consell havia quedat petit.

Mostrar formulari de contacte