El Consell Comarcal forma manipuladors d'aliments
128 persones han seguit el curs de l'empresa pública Iniciatives de l'Alt Urgell Les classes les han impartit tècnics del laboratori Laiccona
Un total de 128 persones han seguit el curs de manipuladors d’aliments que ha tingut lloc a la Seu d’Urgell, organitzat per Iniciatives de l’Alt Urgell, SA, empresa pública del Consell Comarcal. La formació ha anat adreçada especialment al personal dels centres educatius de la comarca, tant als que treballen a la cuina com als que realitzen tasques al menjador. També han fet el curs d'altres persones interessades a títol particular.
La classe, de dues hores, ha estat impartida per tècnics de l’empresa Laiccona, laboratori especialitzat en anàlisi i control de la contaminació ambiental. S’ha desenvolupat a l’aula gran del nou Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de la nau central de l’edifici de Les Monges.