Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal habilitarà un Centre de Dades per a les eleccions municipals

El Consell Comarcal habilitarà un Centre de Dades per a les eleccions municipals

A l'espai s'hi podrà consultar al minut l'evolució dels resultats als ajuntaments de l'Alt Urgell El vestíbul del Consell estarà obert al públic, candidats i mitjans de comunicació
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
04/05/2011 10:56

Tal com ha vingut fent en d'altres ocasions, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell habilitarà, el dia 22 de maig, un Centre de Dades de les Eleccions Municipals, que estarà conduït pels tècnics en Informàtica i Comunicació de la institució.

El punt informatiu s’ubicarà al vestíbul de l’edifici seu de la corporació, estarà operatiu des de les 7 de la tarda i fins que es tanqui i es difongui el resultat de l’escrutini de tots els municipis de la comarca i la composició del nou Consell Comarcal.

El Centre de Dades estarà obert al públic i es preveu que, al llarg del vespre, hi acudeixin diversos càrrecs municipals electes. Els escrutinis s’aniran fent públics, municipi a municipi i tan bon punt arribin al Consell Comarcal, en dues pantalles, que estaran situades al vestíbul i a la porxada d’accés a l’edifici. Els mitjans de comunicació disposaran d'una taula amb ordinadors portàtils amb connexió a internet.

Mostrar formulari de contacte