Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal i el TAT organitzen tallers de lectures dramatitzades

El Consell Comarcal i el TAT organitzen tallers de lectures dramatitzades

Aquesta iniciativa s'inclou en el Pla d'Igualtat d'Oportunitats de l'Alt Urgell La durada del taller és d'octubre a novembre

Genissa G. Carricondo
Genissa G. Carricondo
01/10/2008 10:33

Aquest mes d’octubre s’inicaran a la Seu d’Urgell uns tallers de teatre que tindran com a finalitat la creació i les representacions de diversos muntatges curts de lectures dramatitzades. Es tracta d’una iniciativa conjunta del Pla d’Igualtat d’Oportunitats del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i TAT Tallers i Accions de Teatre. La directora d’aquest centre de creacions escèniques - i també col.laboradora de RàdioSeu -, Genissa G. Carricondo, en serà la professora.

Els tallers són oberts a totes aquelles persones, tant homes com dones, més grans de 18 anys que hi estiguin interessades. La inscripció, que costa 30 euros, s’ha de formalitzar al TAT (carrer Monturull, 2, baixos). Existeix l’opció d’escollir horari: dilluns i dimecres de 15.30 a 17.30 h o bé dimarts i dijous de 21.00 a 22.30 h. La durada del taller és d’octubre a novembre.

Des de l’organització d’aquesta proposta teatral s’ha plantejat la possibilitat de programar representacions dels muntatges a diversos llocs de la comarca amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el pròxim 25 de novembre.

Mostrar formulari de contacte