Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal organitza un curs de mainaderes

El Consell Comarcal organitza un curs de mainaderes

Les classes s'emmarquen en el Pla d'Igualtat d'Oportunitats. Les inscripcions es poden fer fins el 6 de novembre

Casals d'Estiu
Casals d'Estiu
21/10/2008 16:27

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitza la segona edició del Curs de Tècniques per a cangurs i mainaderes, emmarcat en el Pla d’Igualtat d’Oportunitats, amb la col•laboració de l’Institut Català de les Dones i a través de la Fundació Pere Tarrés.

Els dies del curs són els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de novembre, de 9 a 14h i de 15.30 a 20.30h. Cadascuna de les sessions programades estarà dedicada a un tema determinat. Per aquest ordre, es tractaran: jocs i recursos; bases pedagògiques per a la intervenció amb infants (primera part); jocs i recursos per als més petits; i bases pedagògiques per a la intervenció amb infants (segona part).

Les inscripcions es poden realitzar fins el 6 de novembre al Consell Comarcal, al telèfon 973 35 31 12 o bé per correu electrònic a igualtat@ccau.cat. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Urgell: www.ccau.cat. El preu de la inscripció és de 35 euros. Hi haurà servei de cangurs per als fills d'alumnes participants al curs.

Mostrar formulari de contacte