Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal presenta un nou vehicle de transport social adaptat

El Consell Comarcal presenta un nou vehicle de transport social adaptat

El mitjà ha estat cedit per la Fundació Caixa Girona L'àrea de serveis socials ampliarà així el servei de transport de persones amb discapacitat

Vehicle de transport adaptat
Vehicle de transport adaptat
27/10/2008 16:32

El President del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, i el Director de zona i representant de la Fundació de Caixa Girona, Rafel Noguer, han materialitzat avui l’entrega de claus del nou vehicle de transport adaptat que la Fundació Caixa Girona ha cedit a l’ens comarcal.

Jesús Fierro ha agraït a la fundació que hagi destinat part del pressupost de l’obra social a l'Alt Urgell, amb la cessió d’aquest vehicle, i ha reconegut la tasca feta des de l’entitat en favor de projectes socials i assistencials. Fierro recorda la importància de la política social que l’ens comarcal ha dut a terme, des de la seva creació, “i la necessitat de col·laborar no només amb altres administracions sinó també amb altres entitats, organitzacions i fundacions per fer cada dia una mica millor la vida de moltes persones amb dificultats, a les quals hem de facilitar la seva autonomia personal”.

El representant de la Fundació Caixa Girona, Rafel Noguer, ha detallat que enguany han destinat 10.250.000 euros a obra social. Noguer precisat que “dels àmbits en els que treballa la Fundació (social, cultural, mediambiental i educatiu) l’àmbit assistencial i social pren prioritat", ja que aquest any s’hi ha destinat gairebé la meitat del pressupost. El representant de l'entitat financera afirma que han valorat la política social feta a l'Alt Urgell per atorgar-hi un dels deu vehicles que han finançat.

Amb aquesta col·laboració, l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal podrà ampliar el servei de transport de persones amb mobilitat reduïda que han d’acudir diàriament a algun dels centres especialitzats: el Taller Claror, els centres de dia de gent gran i el centre de dia de salut mental.

Mostrar formulari de contacte