Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell de l'Alt Urgell renova convenis amb esdeveniments culturals de la comarca

El Consell de l'Alt Urgell renova convenis amb esdeveniments culturals de la comarca

L'ens col·labora, entre d'altres, amb la Trobada amb els Acordionistes, les Jornades dels Refugis Càtars i la Festa del Llibre del Pirineu Aquesta ha estat una de les ultimes sessions de la legislatura
Consell Comarcal - Ple 12.2014
20/04/2015 12:01

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha aprovat en el seu ple ordinari d'aquest mes, celebrat dijous passat, la renovació dels convenis de col·laboració amb diversos esdeveniments culturals i socials organitzats per ajuntaments i entitats locals.

En la comissió de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, es va ratificar els acords ja existents amb la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu a Arsèguel, les Jornades dels Refugis Càtars, l'espectacle 'Cercamón' a la Vall de Castellbò, la Festa i Fira del Llibre del Pirineu, els Premis Literaris Homilies d'Organyà, la Festa de les Trementinaires a la Vall de la Vansa i Tuixent i la Jornada de Mitologia Pirinenca a la Guàrdia d'Ares.

Aquest ha estat un dels últims plens de la legislatura. Sobre aquest punt, des del grup del PSC-PM, Dolors Vidal ha expressat el desig que l'actual composició política dels consells comarcals sigui substituida i que esdevingui un autèntic consell d'alcaldes. Vidal també ha reivindicat una major redistribució per afavorir els municipis amb menys habitants.

De la seva part, el president del Consell, Jesús Fierro, ha agraït als diferents grups polítics la seva col·laboració per tirar endavant les polítiques de l'ens, en una legislatura que ha estat més que mai marcada per les limitacions pressupostàries i per unes inversions condicionades per les partides concedides per les administracions superiors.

El ple també va aprovar convenis relatius al programa Esport Blanc Infantil, la difusió de la línia de telèfon contra la violència de gènere, el servei de transport i menjador escolar per al curs 2015-2016, el contracte programa de serveis socials i la subvenció al projecte Alt Urgell en Xarxa 2.0.

Mostrar formulari de contacte