Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Municipal d'Adolescents de la Seu acorda organitzar una festa de final de curs

El Consell Municipal d'Adolescents de la Seu acorda organitzar una festa de final de curs

La vetllada serà el 21 de juny a la zona esportiva i inclourà competicions, tallers, un sopar popular, piscina nocturna i música. L'òrgan ha dut a terme a l'Ajuntament el seu darrer plenari d'aquest curs

21/05/2024 18:40

El Consell Municipal d'Adolescents de la Seu d'Urgell ha dut a terme aquest dimarts el seu últim ple d'aquest curs, a la sala d'actes de l'Ajuntament, en una sessió que han presidit l’alcalde Joan Barrera i la regidora d’Infància i Joventut i d’Educació, Christina Moreno. També s’ha comptat amb la participació de la Síndica Municipal de Greuges, Anna Martí, i dels representants dels grups municipals de JuntsxlaSeu, Joan Llobera, i d'ERC, Núria Tomàs.

El punt més destacat que han acordat els membres del CMA ha estat organitzar una festa de final de curs, que se celebrarà el divendres 21 de juny, al llarg de la tarda i la nit (17:30-0.00 h) a la zona esportiva municipal, per donar així el tret de sortida a les vacances escolars. 

La nova activitat s'adreçarà a adolescents i joves i començarà amb competicions esportives i tirolina, des de 2/4 de 6 i fins a les 8 del vespre. Simultàniament, a les 6 de la tarda hi haurà tallers de boxa i defensa personal; i al vespre, un sopar preparat pel Bar del Poli i una vetllada de piscina nocturna acompanyada de música a càrrec del DJ Gerard, fins a la mitjanit. 

Per poder participar a les competicions esportives caldrà inscriure’s prèviament. Es pot fer a través del codi QR que hi ha al cartell anunciador que s'ha presentat avui.  

Balanç del treball de CMA 

Als plenaris del CMA els joves representants dels diferents centres educatius de secundària han tingut l’oportunitat de valorar si es senten escoltats i si formar part d’aquest consell és o no funcional. Christina Moreno ha remarcat que "la generació d’aquests moments de treball en equip, creació de propostes i presa de decisions no deixa de ser la pràctica d’un aprenentatge, que sense dubte, s’emportaran per tota la vida". I d'aquest aprenentatge, hi afegeix, "totes i tots en sortirem beneficiats, perquè una societat que vetlla per a la participació en totes les etapes vitals és una societat rica, conscient de la seva diversitat i adaptativa".

En la seva intervenció al ple del CMA, Moreno ha conclòs que "és un encert que els projectes tinguin un tancament avaluatiu, perquè és quan es dona la part més important del treball: la reflexió". 

Com a colofó d’aquesta darrera sessió, s'han realitzat una visita guiada per l’edifici de l’Ajuntament, amb les explicacions per part de l'alcalde mateix i de la regidora de Joventut. Joan Barrera i Christina Moreno els han explicat la història de l'edifici els diferents serveis municipals que alberga.

  • Membres del Consell Municipal d'Adolescents de la Seu d'Urgell 2023-2024 (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
    Membres del Consell Municipal d'Adolescents de la Seu d'Urgell 2023-2024 (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
  • Últim ple del curs 23-24 del Consell Municipal d'Adolescents de la Seu
    Últim ple del curs 23-24 del Consell Municipal d'Adolescents de la Seu

Mostrar formulari de contacte