Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Municipal d'Adolescents de la Seu fa balanç del curs 2018-2019

El Consell Municipal d'Adolescents de la Seu fa balanç del curs 2018-2019

Entre les propostes presentades han esmentat la celebració d'una Festa Holi i la incorporació de joves a la Comissió de Festes. L'Ajuntament ha agraït el treball en equip fet aquests mesos
Consell Municipal d'Adolescents de la Seu
21/05/2019 17:40

Aquest dimarts s’ha celebrat, a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l'última sessió plenària del Consell Municipal d’Adolescents (CMA) de l’actual curs, presidida per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i la regidora de Joventut i Infància, Sílvia Iscla. A la cloenda, els representants dels adolescents de la ciutat han presentat les diverses propostes treballades al llarg del curs. En l'òrgan hi prenen part alumnes dels instituts Joan Brudieu i La Valira i del Col·legi La Salle.

Com acció significativa d’enguany, el CMA ha esmentat la creació d’un espai propi als plafons dels seus respectius centres educatius que ha servit per donar a conèixer aquest òrgan, poder fer arribar informació als seus companys i companyes i alhora rebre les seves demandes. També han explicat que han treballat per organitzar una Festa Holi, que tindrà lloc el 15 de juny al pati del Centre Cívic l’Escorxador i servirà per celebrar la fi del curs escolar.  

Una altra novetat que s’ha donat a conèixer és la incorporació de 10 adolescents voluntaris per prendre part en la Comissió de Festes. Això ha estat gràcies a la tasca informativa que han realitzat els i les membres del CMA -acompanyats de representants de la mateixa comissió de festes- als seus centres educatius.  

Al seu torn, Sílvia Iscla ha agraït el treball en xarxa i en equip que hi ha darrera el CMA, format per tècniques municipals, famílies, docents i als mateixos membres del consell. La regidora s'ha acomiadant destacant que aquest "és un projecte de present i futur, que ajuda el Consistori a veure la Seu d’Urgell des d’una altra mirada i, alhora, ajuda els adolescents a créixer”.

Mostrar formulari de contacte