Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Municipal d'Infants de la Seu celebra el primer ple del curs 2018-2019

El Consell Municipal d'Infants de la Seu celebra el primer ple del curs 2018-2019

A la sessió s'ha tractat preguntes relatives a instal·lacions municipals i via pública. L'òrgan està format per 16 alumnes de les escoles Albert Vives, La Salle, Pau Claris i La Valira

Consell Municipal d'Infants de la Seu 2018-2019
Consell Municipal d'Infants de la Seu 2018-2019
04/12/2018 12:53

La sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha acollit aquest dimarts el ple de constitució del Consell Municipal d'Infants (CMI) de la ciutat per a l'actual curs 2018-2019. La sessió l'ha presidit per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, acompanyat de la regidora d’Infància, Sílvia Iscla.

En aquesta primera sessió, Batalla ha donat la benvinguda als nens i nenes que conformen el Consell i els ha cedit la paraula per tal que es presentessin personalment. Seguidament, els 16 infants han pres possessió com a membres d'aquest òrgan representatiu dels nens i nenes de la ciutat. L'òrgan està format per alumnes de 5è i 6è curs de primària de les escoles Albert Vives, Pau Claris i La Valira i del Col·legi La Salle.

En aquest primer ple, els 16 alumnes han votat per unanimitat els temes a treballar durant aquest curs escolar. La primera proposta aprovada per aquest curs és repetir la celebració d’una trobada de tots els alumnes de 5è i 6è de primària de tots els centres educatius de la Seu d’Urgell al Parc del Segre, que tindrà lloc a la primavera.

L'altra proposta aprovada ha estat la de programar més activitats per als infants i les seves famílies alguns diumenges al llarg de l'any. Els infants també han fet arribar peticions i preguntes a l’Ajuntament, que han estat respostes per l'alcalde mateix i que feien referència a temes com ara instal·lacions municipals i via pública.

Mostrar formulari de contacte