Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Conservatori de Música dels Pirineus manté les seves classes presencials

El Conservatori de Música dels Pirineus manté les seves classes presencials

Les noves mesures anunciades pel Govern no afecten els ensenyaments reglats de règim especial, segons ha comunicat el centre als seus alumnes
Alumnes i professorat del Conservatori de Música dels Pirineus, en una actuació recent a Girona (@cmpirineus)
30/10/2020 11:45

El Conservatori de Música dels Pirineus ha comunicat als seus alumnes que de moment manté la seva activitat de classes presencials a totes les assignatures.

Des del centre musical han explicat que la resolució dels departaments de Salut i d’Interior de la Generalitat, per la qual es publiquen noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19, no afecta l'activitat lectiva del conservatori pel fet que en aquest cas són ensenyaments reglats de règim especial. En conseqüència, es continua amb la rutina dels dies anteriors.

El Conservatori de Música dels Pirineus, creat amb l'objectiu de poder oferir formació musical superior a l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà, està format per les escoles municipals de música de la Seu d'Urgell, Puigcerdà i Berga, on hi ha la seu central. Aquesta singularitat d'englobar tres poblacions i comarques diferents ja ha afavorit que des dels seus inicis el centre potenciï l'ús de mitjans telemàtics, per fer activitats i tutories conjuntes. Tot i això, les noves mesures anunciades pel Govern no afecten l'activitat presencial recuperada des  de l'inici d'aquest curs 2020-2021.

Mostrar formulari de contacte