Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consorci Alt Urgell Cerdanya organitza un curs de turisme ornitològic

El Consorci Alt Urgell Cerdanya organitza un curs de turisme ornitològic

La proposta formativa va adreçada als professionals que veuen en els ocells un nou producte de promoció del territori La iniciativa s'emmarca en el projecte de cooperació interterritorial 'Mover Montañas'
Ocells - Observació
27/09/2011 12:26

El Consorci Alt Urgell Cerdanya ha programat un curs de turisme ornitològic adreçat als professionals del sector amb l’objectiu d’endegar un nou producte de promoció del territori, ara encara inèdit, que té un gran potencial a ambdues comarques. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de cooperació interterritorial d’àmbit estatal “Mover Montañas”, cofinançat pel Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino.

El curs serà impartit per tècnics de l’empresa alturgellenca Aubèrria Natura i Patrimoni i tindrà una durada de 20 hores, repartides en 4 sessions teòriques de 4 hores cadascuna i una altra sessió pràctica de 4 hores més.

Les sessions teòriques tindran lloc els dies 3, 4, 17 i 18 d’octubre, de 4 de la tarda a 8 del vespre, al Telecentre de l’Alt Urgell, mentre que la sessió pràctica es realitzarà en una data i lloc a determinar, en funció de les necessitats i suggeriments dels participants.

El curs s’estructurarà en tres àmbits i diversos apartats, entre els quals hi ha sengles introduccions al medi natural de l’Alt Urgell i la Cerdanya i al món dels ocells, la conservació, els impactes del turisme, el codi ètic, la gestió de grups, les bones pràctiques i serveis, la seguretat i el disseny de productes. El curs també comptarà amb l’assistència del director de l’IDAPA, Pere Porta, que presentarà l’inventari dels recursos ecoturístics de l’Alt Pirineu i Aran.

Mostrar formulari de contacte