Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El llibre 'Dolces pomes', de Rosa Marsino, novetat per Sant Jordi

El llibre 'Dolces pomes', de Rosa Marsino, novetat per Sant Jordi

La història, publicada per Edicions Salòria, transcorre a les terres de Castellbò. En el marc de 'Llegendària', aquest dissabte es farà la lectura del conte a l'escenari de la plaça Patalín (12.30 h i 17 h)

Portada del llibre 'Dolces pomes'
Portada del llibre 'Dolces pomes'
22/04/2022 21:30

Edicions Salòria presenta com a novetat d'aquest Sant Jordi 2022 la publicació del conte 'Dolces pomes', de Rosa Marsino. L'obra, inclosa en la col·lecció Petit Pirineu, compta amb les il·lustracions de l'aranesa Montse Español.

La història s'emmarca en una masia "de conte", amb un poltre molt especial i un interès comú entre els protagonistes: "unes pomes boníssimes". La divertida trama transcorre a les terres de Castellbò, d'on és originària l'autora. Rosa Marsino, que es defineix com "una pirinenca apassionada per la lectura i amant del territori", explica que la idea de crear el llibre va néixer arran d'una trobada a Cal Marsino amb les amigues de sempre de la Mariona, la seva filla.

Pel que fa a Montse Español, va cursar estudis artístics a l'escola Ondara de Tàrrega i a la Llotja de Barcelona, on va descobrir la il·lustració professional. Español ha treballat per a diferents editorials, il·lustrant llibres i contes.

Lectura del conte a 'Llegendària'

En el marc de 'Llegendària', la Marcela (caracteritzada per Agnès Arajol) explicarà el conte 'Dolces pomes' a l'escenari de la plaça Patalín. Les sessions seran a les 12.30 i a les 17 hores. El llibre es podrà trobar en una parada al passeig de Joan Brudieu.

Entrevista de Rosa Marsino sobre 'Dolces pomes'

Mostrar formulari de contacte