Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'El cráneo de Akenatón', nova novel.la de Lluís Racionero

'El cráneo de Akenatón', nova novel.la de Lluís Racionero

L'escriptor de la Seu d'Urgell hi parla de gurus, ciència, esoterisme i sectes El pròxim projecte de l'autor és escriure les seves memòries

Racionero - Portada El Cráneo de Akenatón
Racionero - Portada El Cráneo de Akenatón
26/01/2010 14:14

L'escriptor de la Seu d'Urgell, Lluís Racionero, ha presentat la seva darrera novel.la, 'El cráneo de Akenatón' (Ediciones B). La història, que barreja tradició i contemporaneïtat, fa un còctel de gurus, sectes, esoterisme i teories científiques.

Racionero vol intrigar el lector i se serveix de les seves experiències a Cambridge (Regne Unit) i El Caire (Egipte) per construir una aventura en la qual el seu protagonista, Lucas Gálvez, fuig del coneixement que ha adquirit a Europa per buscar nous misteris. Segons explica l'escriptor, "aquest estudiant està avorrit de tot allò que és científic i busca les teories heterodoxes, poc conegudes".

L'autor urgellenc, que publicarà el pròxim 23 de abril el llibre 'Lengua de Trapo', un assaig sobre l'art i els diners, ha indicat que després d'aquest projecte escriurà les seves memòries. "M'he trobat en moltes situacions i val la pena explicar-ho, perquè el més important és l'època; un mateix només és el pretext", afirma.

Mostrar formulari de contacte