Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El DAR crea una nova línia d'ajuts a les cooperatives agràries

El DAR crea una nova línia d'ajuts a les cooperatives agràries

28/07/2008 16:13

El DAR ha establert una sèrie ajuts per el foment de la modernització, la intercooperació i la concentració de les cooperatives i altres entitats associatives agràries. El termini de presentació de sol•licituds finalitza el dia 15 de setembre de 2008. L’import destinat és de 8,76 milions d’euros a càrrec del pressupost del DAR .

El DAR ha realitzat aquest important esforç pressupostari ja que considera que el foment de la modernització i concentració de cooperatives agràries representa un estímul en la seva orientació econòmica i social.

Podran ser beneficiaris d’aquests ajuts les cooperatives constituïdes legalment i les entitats que estiguin participades majoritàriament per cooperatives agràries, així com els nous grups cooperatius que resultin d'acords o concerts de col•laboració.

Aquesta Ordre preveu diverses línies d'ajut. És el cas dels processos d'integració cooperativa per fusió, per absorció o per creació de nous grups. També per a la millora de la qualitat de la producció, per a la millora i adequació de l'estructura i els circuits comercials i de distribució, per
a la creació de nous llocs de treball, i específicament per a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Aquest últim apartat entra en el marc del conveni de col•laboració signat amb el DAR.

Mostrar formulari de contacte