Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Defensor del Ciutadà demana canvis en el tracte dels revisors de zona blava

El Defensor del Ciutadà demana canvis en el tracte dels revisors de zona blava

Àngel Rúbio advoca perquè sigui l'Ajuntament mateix i no pas una empresa externa qui gestioni el servei El síndic de la Seu rep queixes de tracte de favor cap a vehicles amb matrícula andorrana a l'hora de multar
Zona blava
20/03/2012 12:26

El Defensor del Ciutadà de la Seu d'Urgell, Àngel Rúbio, espera que el tracte dels revisors de zona blava amb els usuaris millori, tot aprofitant que ara s'acaba la concessió actual. Durant els darrers mesos, el síndic local ha seguit rebent queixes sobre el criteri de les sancions i la manera de procedir del personal responsable de comprovar que es paga l'aparcament.

Àngel Rúbio creu que el recent final de la concessió s'ha d'aprofitar no només per millorar la gestió a peu de carrer sinó també perquè aquesta torni a ser directament a càrrec de l'Ajuntament. Rúbio demana al consistori que faci l'estudi de viabilitat pertinent, però opina que el millor seria que, si és un servei capaç de generar beneficis, aquests es quedin directament al municipi i no vagin a parar a una empresa especialitzada.

El Defensor del Ciutadà recorda que, tot i la reducció de queixes, durant els darrers mesos la percepció de la concessionària per part dels usuaris ha seguit sent negativa. Una de les queixes recents és que en alguns casos no es multa els vehicles amb matrícula andorrana, cosa que el síndic considera "un greuge important".

Àngel Rúbio s'ha mostrat d'acord amb la proposta de dividir la zona blava en tres àrees tarifàries diferents, en funció dels carrers més o menys cèntrics. La mesura està prevista al nou Pla de Mobilitat de l'Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte