Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Departament de Benestar i Família estrena oficina a Sort

El Departament de Benestar i Família estrena oficina a Sort

El nou servei evitarà als veïns del Pallars Sobirà haver-se de desplaçar a Tremp o Lleida per a tràmits de serveis socials
24/03/2015 18:04

El director general d'Acció Cívica i Comunitària, Ramon Terrassa, ha inaugurat, aquest dimarts l'Oficina de Benestar Social i Família a Sort. El nou servei restarà obert el primer, segon i tercer dimarts de cada mes, de 10 a 14 hores, a la 3a planta de l'Oficina Comarcal de Turisme.

Ramon Terrassa ha dit que la posada en marxa d'aquest nou servei evitarà els constants desplaçaments dels veïns del Pallars Sobirà a Tremp o Lleida per fer tràmits relacionats amb sol·licituds de prestacions, ajudes i recursos de Benestar Social i Família. També s'atendrà d'altres gestions de la Generalitat com ara subvencions per a associacions, prestacions econòmiques per a famílies amb infants i persones amb discapacitat o bé pensions no contributives.

Des de les oficines -unes 70 arreu de Catalunya- es col·labora amb campanyes de sensibilització cívica i de voluntariat i es dóna suport a les iniciatives del teixit associatiu de Catalunya. La xarxa també està habilitada amb punts de registre administratiu de documentació on es poden presentar sol·licituds.

L'any passat el conjunt d'oficines van atendre més de 755.000 visites, que van suposar 937.000 consultes i 343.000 registres.

Mostrar formulari de contacte