Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Departament de Salut construirà un nou CAP a la Seu

El Departament de Salut construirà un nou CAP a la Seu

El centre serà als antics garatges de l'Alsina Graells, actualment de propietat municipal L'espai, de 800 m2, es començarà a adequar enguany i l'edifici es construirà l'any 2017
Antics Garatges de l'Alsina Graells
08/04/2015 18:40

El Departament de Salut construirà un nou Centre d'Atenció Primària a la Seu d'Urgell, segons ha informat la conselleria al Consistori i al personal del CAP.

El nou edifici es construirà als antics garatges de l'Alsina Graells, al carrer de l'Orri, en un espai d'uns 800 metres quadrats que actualment és de propietat municipal. Durant aquest any i el 2016 es realitzaran els treballs administratius pertinents per poder començar a edificar al 2017, segons informa l'ACN.

D'aquesta manera es veurà complerta una vella reivindicació de l'Ajuntament de la Seu, que va fer aquesta demanda l'any 2010, tot coincidint amb un augment de població a la ciutat. Paral·lelament s'aniran fent petites reformes a l'actual CAP, que un cop construït el nou quedarà com a dependències de l'Hospital.

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, s'ha mostrat satisfet per la notificació del CatSalut i ha defensat la construcció del nou equipament tot dient que l'actual CAP té unes mancances que professionals i usuaris evidencien.

Tècnics del Departament de Salut van visitar ara fa uns mesos possibles ubicacions per el nou CAP i van estudiar les tres propostes: el Centre cívic, al solar on hi havia els barracons de l'escola Valira i l'antic garatge de l'Alsina Graells. Finalment s'han decidit per aquest darrer.

L'espai municipal té uns 800 metres quadrats edificables per planta. L'Ajuntament de la Seu haurà de fer una cessió al Servei Català de la Salut i s'haurà de fer càrrec de l'enderroc de l'edifici existent.

Mostrar formulari de contacte