Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Departament d'Empresa activa els ajuts a negocis de la Cerdanya i el Ripollès afectats pel tancament perimetral

El Departament d'Empresa activa els ajuts a negocis de la Cerdanya i el Ripollès afectats pel tancament perimetral

Entre les aportacions hi ha 10.000 euros per a allotjaments, 7.500 per a empreses de caire turístic i 1.500 per a guies de muntanya i agències. Els qui ja han demanat prèviament compensacions semblants les rebran automàticament

Bellver de Cerdanya
Bellver de Cerdanya
07/01/2021 11:55

El Departament d'Empresa i Coneixement ha publicat aquest dijous al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) les bases per als ajuts directes al sector turístic del Ripollès i la Cerdanya afectats pel tancament perimetral dels darrers dies, que ha coincidit amb la campanya de Nadal.

Les aportacions seran de 1.500 euros, per a les agències de viatges, guies turístics i de muntanya; de 7.500 euros per a explotadores d'habitatges d'ús turístic i establiments i activitats d'interès turístic i de 10.000 euros per als allotjaments turístics. La Generalitat ha recordat que les empreses i professionals que ja van demanar un ajut a la convocatòria del novembre no hauran de fer cap tràmit i rebran directament l'import.

En canvi, sí que hauran de tramitar els ajuts els professionals i empreses que no ho van fer aleshores. La sol·licitud es podrà fer al llarg els propers dies a través del formulari del Canal Empresa i a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat.

Mostrar formulari de contacte