Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El disseny d'un habitatge bioclimàtic a la Seu d'Urgell guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca 2019

El disseny d'un habitatge bioclimàtic a la Seu d'Urgell guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca 2019

El guardó el va recollir Aleix Garreta, de l'Institut Joan Brudieu de la Seu. Judith Batllori ha estat la guanyadora dels Premis de Fotografia 2019 d'Arquitectura i Urbanisme
Guardonats del COAC
24/05/2019 20:15

La Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha lliurat aquest dijous els tretzens Premis COAC per a Treballs de Recerca 2019 d’estudiants de batxillerat dels instituts de les comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran. L'acte del curs 2018-2019 es va dur a terme a la Biblioteca Sant Agustí i va anar a càrrec del delegat del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC, Ricard Lobo.

El primer premi ha estat per al treball de recerca "Disseny d’un habitatge bioclimàtic a la Seu d’Urgell", d'Aleix Garreta, alumnes de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell. Els accèssits s'han atorgat als treballs "Aquelles muntanyes que s’han anat al cel", d’Andrea Nadal i Aina Flix, de l’Institut Joan Brudieu, i "El Secret de l’Alt Pirineu: Les Cabanes de Pastor", d’Eulàlia Ramon, de l’Institut El Pont de Suert.

L’objectiu del premi és fomentar l’interès entre els estudiants de batxillerat pels treballs de recerca i investigació relacionats amb l’arquitectura i el disseny; la ciutat i l’urbanisme; el territori i el paisatge; i l’ecologia i la sostenibilitat.

Concurs de Fotografia 2019 d'Arquitectura i Urbanisme

En el mateix acte també es van donar a conèixer els Premis de Fotografia 2019 d'Arquitectura i Urbanisme realitzats pels alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell. El concurs estava convocat per la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC i el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d'Ensenyament.

El primer premi va ser per a Judith Batllori per "Raig de Llum"; el segon premi se'l va endur Marchie Tenorio amb "Cel i Terra", i el tercer va ser per a Gemma Bars, per "Waterfalls".

Galeria d'imatges

Mostrar formulari de contacte