Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El dissenyador Jose Fuentes, establert a l'Alt Urgell, impulsa la campanya #sumateamiarbol

El dissenyador Jose Fuentes, establert a l'Alt Urgell, impulsa la campanya #sumateamiarbol

La iniciativa, en el marc de la crisi de la COVID-19, consisteix en la venda de samarretes solidàries. Les donacions es lliuraran a la Creu Roja. El projecte compta amb el suport de nombroses celebritats i la col·laboració de les empreses urgellenques Mr Craftsman i GLS
Il·lustració de les samarretes solidàries
17/06/2020 21:05

El dissenyador de moda gadità Jose Fuentes, establert a l'Alt Urgell, posarà en marxa diumenge vinent, 21 de juny, el projecte solidari #sumateamiarbol. Es tracta d'una proposta que neix amb l'objectiu de frenar les conseqüències de crisi de la COVID-19 en els sectors més vulnerables de la societat, com la gent gran i els infants.

La iniciativa consisteix en la venda en línia d'un model especial de samarreta, amb etiqueta Ecofriendly. Totes les peces de roba seran 100% cotó i comptaran amb els certificats Fair Wear Foundation (comerç just), Okeo-Tex 100 (etiqueta ecològica líder mundial per a productes tèxtils), Organic 100% (els tèxtils fets amb materials orgànics cultivats de acord amb el Organic Content Standard) i Organic Blended.

Per poder dur a terme l'acció, Jose Fuentes s'ha aliat amb Creu Roja Espanya, que rebrà de manera mensual la donació obtinguda. El preu de les samarretes serà de 24,95 € per a les talles d'adults i de 22,99 € per a les talles infantils. Es podran adquirir a través de la web www.josefuentesatelier.com.

Col·laboració d'empreses locals

Jose Fuentes ha creat l'acció solidària amb el nom #sumateamiarbol, fent referència al famós "Arbre de la vida". El dissenyador ha col·laborat amb la il·lustradora de moda Marian Muñoz per plasmar simbòlicament la seva idea. Entre els participants en el projecte hi ha també les empreses urgellenques Mr Craftsman i GLS.

Àmplia trajectòria professional

La firma de moda Jose Fuentes Atelier és coneguda per haver confeccionat el 2015 el vestuari de la cantant Edurne per al Festival d'Eurovisió, o el vestuari de Mónica Naranjo per a la seva Gira 4.0 i totes les aparicions en TV.

El segell compta amb el suport de celebritats com Maribel Verdú, Mónica Cruz, Edurne, Eugenia Osborne, Alejandra Osborne, Claudia Osborne, Cristina Osbone, Michelle Jenner, Alejandra Prat, Yolanda Sacristán, Gema López, Ángela Cremonte, Nerea Garmendia, David Palomar, María Villalón, Natalia López, Eva Revuelta, David Ascanio, Montse Alcoverro, Naima Challaui, Albert Salazar, María Lima, Carmen Arrufat, Marina Orta, Conchita, Edgar Torronteras, Gala Évora, Cristina Abad, Marta López Álamo, Kiko Matamoros, María Toledo, Alain Hernández, Paula Llanos, Aroa Rodríguez i Rocío Márquez, entre moltes d'altres.

Mostrar formulari de contacte