Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'El Dolç Màgic de les Muntanyes' presenta noves propostes gormandes per Nadal

'El Dolç Màgic de les Muntanyes' presenta noves propostes gormandes per Nadal

Els dolços ja es poden trobar a les pastisseries Cadí i Leiva, i als forns de pa Duat i Crosta i Molla de la Seu d’Urgell
07/12/2016 18:42

La proposta gormanda 'El Dolç Màgic de les Muntanyes', iniciada l’any passat, torna a repetir-se enguany amb l'objectiu de vincular el sector pastisser i forner de la ciutat en la programació d’activitats de Nadal. La presentació dels nous dolços, que s'ha dut a terme aquest dimecres, ha anat a càrrec de la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Mireia Font, i els representants dels comerços urgellencs que participen en la iniciativa: les pastisseries Cadí i Leiva, i els forns Duat i Crosta i Molla.

Com a novetat, els quatre establiments participants ofereixen una mateixa imatge identificativa dels diferents dolços que elaboren expressament per a la campanya nadalenca. "Serà un reclam de cara al públic”, ha destacat Font. En aquest sentit, cadascun dels forns i pastisseries tenen a la porta una reproducció en alumini d’un minairó de mida real. Els ‘dolços màgics’ aniran embolicats amb la mateixa bossa etiquetada amb la imatge d’aquesta campanya.

Els dolços: galetes, gormanderies, xocolatines i el canut del minairó

Els quatre establiments de la Seu d’Urgell han creat cadascun un ‘dolç màgic’ diferent, que s’identifica amb el Nadal. Tots tenen els minairons com a protagonistes. Així, la Pastisseria Cadí ha tornat a idear una galeta en forma d’avet de Nadal, feta de pasta seca -inspirada el conte dels Minairons-, banyada de xocolata i decorada amb boletes de color. Per la seva part, la Pastisseria Leiva ha elaborat enguany una nova gormanderia (tipus ‘núvol’), amb clara d’ou i sucre, i coberta de xocolata de colors.

Pel que fa al forn de pa Duat, la seva proposta per aquestes festes és una xocolatina i una galeta feta a base de xocolata blanca i negra, amb una sorpresa “molt especial” per al paladar, mentre que el forn de pa Crosta i Molla, nou establiment que participa en aquesta acció nadalenca, presenta un canut del minairó, fet de pasta i farcit de codonyat amb canyella.

Tots aquests ‘dolços màgics’ ja es poden adquirir a cadascun dels quatre establiments urgellencs, on es podran trobar durant totes els festes nadalenques.

  • Presentació de la campanya 'El Dolç Màgic de les Muntanyes'
  • Dolços de la campanya 'El Dolç Màgic de les Muntanyes'

Mostrar formulari de contacte