Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El FeMAP incorpora un curs propi i la col·laboració amb la Universitat d'Estiu de la UdL

El FeMAP incorpora un curs propi i la col·laboració amb la Universitat d'Estiu de la UdL

La tercera edició arriba a reunir 20 poblacions pirinenques i oferirà 40 concerts, entre el 12 de juliol i el 24 d'agost Aquest dijous s'ha fet una presentació del certamen a Barcelona
FeMAP 2013 - Presentació a Barcelona
30/05/2013 18:09

El 3r Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) comptarà enguany amb 20 municipis d'arreu del Pirineu català i d'Andorra. La programació inclourà un total de 40 concerts i serà inaugurada per 'Le Grande Chapelle' de Francesc Valls, amb la representació de la missa 'Scala Aretina'. L'acte serà el 12 de juliol a la Catedral de la Seu. El programa s'allargarà fins al 24 d'agost.

Aquest dijous s'ha fet una presentació del certamen a la Biblioteca de Catalunya, a Barcelona. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, considera positiva la presència d'un gran nombre de municipis, ja que suposa un treball en xarxa diferent del d'altres esdeveniments semblants i permet optimitzar les contractacions.

Polònia serà el país convidat a aquesta tercera edició del Festival, que també incorpora altres novetats com l'edició del primer curs propi i la col·laboració amb la Universitat d'Estiu de la UdL. Els 40 concerts organitzats pel Festival es complementen, a més, amb la programació de diversos concerts familiars.

Als concerts hi participaran Le Grande Chapelle, Cum Cantico, Flor de Lis, Accademia de Piacere, European Union Baroque Orchestra, Orquestra de l'Acadèmia 1750, Vespres d'Ardaní, Mercedes Hernàndez & Fernando Reyes, Sabionetta, Xavier Sabata, Nuevo Sarao, La Ritirata i Ars Nova & Subtilior Ensemble.

Curs a Berga

El curs propi neix amb una voluntat de continuïtat i amb un format molt exigent per als participants, que obligarà a fer una selecció prèvia dels candidats. La direcció artística del curs l'assumirà Lluís Vilamajó, que per a aquesta ocasió ha invitat els professors Lambert Climent i Carlos Mena.

El curs està destinat a 18 joves estudiants en el pas previ a la seva professionalització. Els estudiants hauran treballar el repertori prèviament i es concentraran a Berga durant quatre dies per posar-lo en comú. El resultat seran dos concerts en el propi festival, que es faran els dies 2 i 3 d'agost.

Mostrar formulari de contacte