Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El FeMAP porta a la Catedral de la Seu la Coral Cantiga

El FeMAP porta a la Catedral de la Seu la Coral Cantiga

El grup, acompanyat del poeta Enric Casasses, oferirà un repertori que inclou composicions de Joan Brudieu i textos de Ramon Llull. El concert és aquest dissabte, dia 18, a les 10 de la nit

17/07/2015 20:25

La Catedral de la Seu serà, aquest dissabte dia 18 a les 10 de la nit, l'escenari del tercer concert del FeMAP 2015 a la Seu, amb la Coral Cantiga, dirigida per Josep Prats i amb la participació especial del poeta Enric Casasses. El programa inclou obres de Monteverdi, Marenzio, Janequin, Tomkins, Vásquez i Joan Brudieu. 

Trobadors, poetes i filòsofs han cantat des de gairebé el principi dels temps sobre els misteris de la natura i de l’amor en totes les seves formes. En aquest concert-espectacle, el poeta i rapsode Enric Casasses acompanya als membres del Cor Cantiga i a la jove soprano Marta García Cadena en un recorregut per tots aquests cants.

El repertori inclou el Llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull, tot coincidint amb que l'any vinent es commemoren 700 anys de la mort d'un dels grans noms de la literatura catalana de tots els temps.

Mostrar formulari de contacte