Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Festival Brudieu continua amb el Trio Concordiae

El Festival Brudieu continua amb el Trio Concordiae

La jove formació ha guanyat el concurs Papers de Música de Capellades, entre d'altres guardons Interpretaran peces de Hadyn, Xostakòvitx i Mendelssohn, aquest dimecres a la nit a la Sala de Sant Domènec
Trio Concordiae
04/08/2009 16:13

Després de la pausa de la setmana passada, el Festival Internacional de Música Joan Brudieu ofereix aquest dimecres a la nit, a la Sala de Cultura Sant Domènec, un concert del Trio Concordiae, format per Savva Fatkulin al violí, Tobia Revolti al violoncel i Asya Nebolsina al piano.

Aquesta formació, creada el 2006 a l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, ha estat guardonada amb el primer premi dels concursos de música de cambra ‘Paper de Música de Capellades’, ‘Ciudad de Lucena’ i ‘Ciutat de Berga’. També ha obtingut el segon premi en els concursos de música de cambra de Terrassa i Manresa.

El grup interpretarà a la Seu, a partir de 2/4 d'11 de la nit, un programa musical que inclou tres trios amb piano de peces del compositor austríac Franz Joseph Haydn (1732-1809), del rus Dmitri Xostakóvitx (1906-1975) i de l’autor alemany Felix Mendelssohn (1809-1847). La tria del repertori s’ha fet tenint en compte que enguany és l’aniversari de la mort de Haydn i del naixement de Mendelssohn. La membre del Trio Concordiae, la pianista Asya Nebolsina, ha destacat la importància d’aquests compositors i, alhora, ha assegurat que serà un concert “molt amè, que agradarà molt al públic”. Nebolsina ha agraït les actuacions que els ha proporcionat el concurs ‘Paper de Música de Capellades’, amb el qual l’Ajuntament de la Seu hi col.labora des de fa uns anys, “tenint en compte les dificultats actuals per interpretar música de cambra”.

El Trio Concordiae ha rebut classes de Ralf Gothoni, Bruno Canino, Menahem Pressler i Eldar Nebolsin. Tot i la seva joventut, els intèrprets han actuat a les sales més importants de Madrid com el Auditorio Nacional, la Fundación Caja Madrid, la Fundación Juan March, el Centro Cultural Conde Duque o el Centro de Arte Reina Sofía.

El concert d’aquest dijous és, segons manifesta el director del Festival Brudieu, Josep Maria Sauret, “una mostra més al suport als joves valors de la música clàssica actual, una línia de la direcció artística que es continuarà fomentant”.

Mostrar formulari de contacte