Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Festival Brudieu estrena logotip i pàgina web

El Festival Brudieu estrena logotip i pàgina web

El certamen continua apostant per la qualitat, la programació pròpia i l'assistència dels més joves als concerts L'Orquesta Nacional de Cambra d'Andorra obrirà el cicle el 17 de juliol
Presentació Festival Brudieu'08
27/06/2008 13:50

El Festival Internacional de Música Joan Brudieu presenta enguany com a novetats la creació d'un logotip propi, dissenyat per Ramon Berga, i d'una pàgina web. El programa d'aquesta trenta-tresena edició s'ha presentat avui divendres a la Sala de Sant Domènec, que acollirà quatre dels set concerts.

El regidor de cultura, Miquel Colom, ha assegurat que el Brudieu continua apostant per la qualitat i per mantenir el prestigi en el context dels festivals d'estiu, cada cop més competitiu.

De la seva part, el director artístic, Josep Maria Sauret, ha destacat que s'incorpora novament una producció pròpia del festival, que dirigirà ell mateix, en la qual l'Orquestra Simfònica de la Ràdio d'Hongria interpretarà la setena simfonia de Beethoven. Sauret també ha esmentat la presència en el primer concert de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, per la seva qualitat i per la importància del veïnatge amb el Principat.

La Regidoria de Cultura ofereix la possibilitat d'adquirir un abonament per a tots els concerts, al preu de 66 euros. A més a més, els alumnes més joves de l'Escola de Música tindran entrada gratuïta i per a la resta de menors de 18 anys, el preu de cada concert és de només 3€. Segons el tècnic de Cultura de l'Ajuntament, Andreu Campillo, es vol seguir afavorint així la incorporació de nou públic a la música de qualitat.

També des de l'àrea de Cultura, Albert Galindo ha valorat especialment la creació de la pàgina web perquè "era una necessitat que no es podia ajornar més" per facilitar la informació del festival a nivell internacional. Galindo no descarta que en un futur es pugui oferir la compra anticipada d'entrades per aquest mitjà. De moment es poden adquirir, com és habitual, a les oficines de Turisme de la Seu.

Mostrar formulari de contacte